Boris, 13 jaar (november 2020)

“Ik vind dat Anouk hele goede meditaties kan geven, dat ze goede opdrachten geeft en dat ze heel gezellig is.”

Boris

“Mijn zoon van 13 is heel rusteloos, altijd in beweging en met minimaal 4 dingen tegelijk bezig. Toen ik hem vroeg of hij mindfulness zou willen doen, was hij daar erg op tegen. Na wat gesprekken wilde hij, bij de gratie Gods, wel een kennismakingsgesprek doen en een introductie oefening. Toen ik hem kwam halen was hij helemaal om. Hij gaat met veel plezier naar de mindfulness les. Vindt de oefeningen fijn en is dol op Anouk! Hij kan nu makkelijker zijn momenten van rust pakken, dit helpt hem erg in de schoolse-, thuis- en sociale situatie. Dankjewel Anouk!” 

Kim, moeder van Boris

Ties, 9 jaar (oktober 2020)

“Ontspanning, zelfverzekerder zijn en beter in staat zijn gevoel op een rustige manier te uiten. Dit heeft de mindfulness training Ties gebracht. De oefeningen zijn klein, simpel en tijdloos en daardoor makkelijk in de praktijk toe te passen. Ook als ouder leer je vanuit deze training meer te denken vanuit begrip en acceptatie voor wie je kind is en hoe je elkaar kunt versterken.”

Esther, moeder van Ties 

Maryse, 19 jaar (september 2020)

“Voorafgaand aan de training was ik wat sceptisch. Ik kon me niet zo goed voorstellen wat mindfulness was en hoe het mij zou helpen in het omgaan met bijvoorbeeld een stressvolle situatie. Al na de eerste les was ik om. Ik kon goed tot rust komen en merkte dat ik sneller signalen van mijn lichaam kon herkennen die aangaven dat ik even een stapje terug moest doen. Aan het einde van de training had ik echt het gevoel dat ik nu beter om kon gaan met lastige situaties. Ik vond het fijn dat er bij Anouk een hele veilige sfeer hangt. Ik voelde me veilig genoeg om mijn verhaal kwijt te kunnen. Ik raad het iedereen aan om mindfulness te doen. Ook als je het idee hebt dat je het niet persé nodig hebt. Het geeft een stukje rust.”

Maryse

Evelien, 12 jaar (september 2020)

“Ik vond het fijn dat Anouk de les veranderde, zodat het paste bij hoe ik me op dat moment voelde. Ik vond het ook leuk om op de steiger te zitten.”

Evelien

“Anouk schept een fijne sfeer en ziet wat kinderen nodig hebben. Ze geeft oefeningen en handvatten waardoor ze zichzelf steeds beter leren kennen en meer leren vertrouwen op hun gevoel. Zo geeft ze de kinderen steeds weer een kleine grote les voor het leven. Onze dochter Evelien vond het heel fijn dat ze begrepen werd. Na een lange dag met veel prikkels leerde ze bij Anouk hoe ze weer tot rust kon komen. De handvatten die ze daarvoor kreeg past ze nog steeds regelmatig toe.”

Sander, vader van Evelien

Fé, 10 jaar ( juni 2020)

“Ik vond het heel leuk en rustgevend. Anouk heeft het heel goed gedaan en ze heeft een fijne stem die het goed uitlegt. Als ik op school gestrest ben, dan doe ik soms een oefening van Anouk en dat helpt. Ook ‘s avonds voordat ik ga slapen doe ik wel eens een oefening en daardoor kan ik fijner slapen.”

“Enorm tevreden en enthousiast over de mindfulness-training die mijn dochter bij Anouk heeft gehad. Mijn dochter is een twijfelaar/piekeraar en dan komt het regelmatig voor dat ze zich druk maakt over eventuele gevolgen van haar keuzes. Anouk heeft haar handvatten gegeven hiermee om te gaan. (door ademhalings- en ontspanningsoefeningen) Hierdoor is zij een stuk rustiger geworden en een heel vrolijk meisje die goed in haar vel zit!”

Elianne,  moeder van Fé